Natuurlijke speellandschappen
en groene schoolpleinen

SPEELING heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke speeltuinen.
Jong (en oud) worden hier uitgedaagd hun eigen avontuur te beleven in de natuur. Kinderlijke fantasie staat hierbij voorop!
Omdat wij ter plaatse het landschap ontwerpen, komen landschap, architectuur en beeldende kunst op een betoverende manier samen.

Sinds 2013 werk ik, Moragh Rusch, als zelfstandige onder de naam Speeling, waarbij ik door heel Nederland projecten realiseer van natuurlijke materialen van ontwerp tot en met oplevering. Deze zijn geschikt voor alle leeftijden en aangepast aan de doelgroep. Hiervoor huur ik per project een aantal mensen in ter assistentie van de daadwerkelijke bouw.
Aangezien ik het gehele traject begeleid, ben ik bekend met de nodige regelgeving en organisatie betreffende speeltoestellen.

Van 2007-2012 ben ik onder andere werkzaam geweest bij Speelmij, één van de grondleggers van het ontwerp en de bouw van natuurlijke speellandschappen. Zij lieten zich inspireren door de natuur en ontwierpen passend bij de omgeving. Na een aantal jaar van fijne samenwerking heeft mijn collega de pensioenrechtelijke leeftijd bereikt en mij aangesteld als zijn opvolger.

Naast mijn werkzaamheden als ontwerper/bouwer van natuurlijke speeltuinen maakte ik deel uit van een professionele beeldende theatergroep, genaamd Aardlek. Door de creatieve en nauwe samenwerking met kleurrijke mensen, heb ik veel ervaring in de samenwerking met uiteenlopende karakters.

Mocht ik met deze informatie uw interesse hebben gewekt, dan kom ik graag langs voor een persoonlijke ontmoeting

Volg SPEELING ook op Facebook of maak een connectie op Linked-In.

Speelroute ontdekkingspad